پمپ مگنتی نوعی پمپ گریز از مرکز است که برای اعمال نیروی محرکه به پروانه به جای شفت از نیروی مغناطیسی دائمی استفاده میکند و در آن دو حلقه به بیرون و درون پمپ متصل شدهاند.
وظیف این فیلتر جلوگیری از ورود ذرات و ناخالصی های درون آب به محوطه پمپ به منظور جلوگیری از آسیب به پروانه، شافت و محفظه پمپ، می باشد.
فشاری که شما برای انتقال سیال نیاز دارید نیز چهارمین نکته است. شما نمی توانید برای فشار بالا از پمپ پلیمری کوچک استفاده کنید و البته برای فشارهای کوچک نیز استفاده از پمپ های بزرگ چندان مقرون به صرفه نیست و می تواند آسیب های جدی برای پمپ و کلیت آن صنعت داشته باشد.
پمپ حلزونی بر اساس نیروی گریز از مرکز کار میکنند. در واقع سیال ابتدا به مرکز پمپ و پرههای پروانه میرسد. سپس پروانه به وسیله الکتروموتور شروع به حرکت میکند و سیال را جابه جا مینماید.
همچنین از دیگر مزیتهایی که این محافظها دارند، این بوده که میتوانند به اتصالات نیز استحکام زیادی را ببخشند. این اتصالات در لولههای رانش و مکش جای گرفتهاند.
هدپمپ: هدپمپ، عملکرد بهینه سیستم پمپاژ را تضمین میکند و برای محاسبه راندمان و عملکرد بسیار حیاتی به نظر میرسد.
پمپ پلیمری قادر است سیالات اسیدی را با حجم و فشار مورد نیاز انتقال بدهد چرا که با مشخصات مختلفی تولید میشود و از تنوع بالایی برخوردار است.
البته مهمترین نکته ای که در خرید این پمپ ها باید رعایت کنید این است که آن ها را باید بر اساس کاربری که انتظار دارید انتخاب کنید. در کلام ساده تر متریال مورد استفاده در این پمپ ها با یکدیگر متفاوت است.
اینجاست که انواع پمپ پلیمری کاربرد پیدا می کند. به پمپ پلیمری، پمپ اسید شور یا همان اسید شویی و البته به غلط پمپ شیمیایی نیز گفته می شود. اما بیایید بهتر و دقیق تر بدانیم که پمپ پلیمری چیست؟ در انتهای این مقاله نیز نکاتی در مورد راهنمای خرید این محصول برای شما آورده شده است. پس با ما همراه باشید.
از دیگر نامهای این محصول میتوان به پمپ مگنتی اشاره کرد.
بیشتر بدانید: در کنار این اجزا، هیدروموتور و نسخههای پیشرفته آن، از جمله هیدروموتور پیستونی، هیدروموتور اوربیتالی و هیدروموتور اینترموت نقش برجستهای در انتقال قدرت ایفا میکنند.
قیمت فروش پمپ پلیمری در کل به سبب پایینتر بودن قیمت مواد پلاستیکی و مشتقات نفتی نسبت به فلزات پایین تر از نمونه های پمپ های اسید و مواد استیل می باشد. در مقایسه با پمپ های اسیل و فلزی پمپ پلیمری دارای مقاومت بالاتری در click here تماس با سیالات خورنده به سبب واکنش پذیری بسیار پایین مواد پلیمری دارد اما محدودیت هایی در کاربری بالاخص در دماهای بالا و فشار های بالا که در انتقال سیال به ارتفاعات بالا پدید می آید است. از این رو دو فاکتور بسیار پر اهمیت در انتخاب و کاربری پمپ پلیمری حداکثر دمای سیال و حداکثر فشار کاری می باشد.
توان عملکردی پمپ ها، قابلیت پمپاژ در دما و فشار مختلف و همچنین برند تولید کننده، عوامل دیگری هستند که قیمت پمپ های پلیمری را تحت تاثیر قرار می دهند.
قبل از این که بخواهیم شرایط و نکات خرید پمپ ضد اسید را بررسی کنیم، بهتر است با این محصول شرکت آبروان بهتر آشنا شویم و طرز کار پمپ اسید شور را بهتر بشناسیم.